top of page
doTERRA pakket met essentiële olie voor de hele familie
doTERRA olie Wild Orange

dōTERRA Nederland

De Helende Klank werkt met de essentiële oliën van doTERRA Nederland. Ik je graag kennis maken met de prachtige oliën van dōTERRA. De essentiële oliën zijn natuurzuiver en worden getest volgens een streng kwaliteitsprotocol. De essentiële oliën hebben een heilzame werking op onze stemming en gezondheid. Er zijn verschillende oliën die je inwendig of op de huid kan gebruiken. Iedere olie met zijn eigen stemming of welzijnsbevorderende werking. In de prijzen is 25% korting verwerkt. Je kan ook een account bij me aanvragen waarna je een jaar lang alle oliën kan bestellen waar je 25% korting op ontvangt. Wil je graag meer uitleg over deze fantastische oliën en producten van dōTERRA, dan kan ik je daar over vertellen in een wellness consult. 

dōTERRA oliën tijdens een klankschaalbehandeling

Tijdens een klankschaalbehandeling is het mogelijk om een essentiële olie uit te zoeken die persoonlijk kan worden ingezet. De olie geeft een extra toevoeging aan de klankschaalmassage. 

dōTERRA Essentiële oliën

Als je dōTERRA kiest, kies je essentïele oliën die voorzichtig zijn gedistilleerd uit planten, geoogst op het perfecte moment door ervaren boeren over de hele wereld, voor de ideale samenstelling van extracten en efficiëntie. Elke dōTERRA essentïele olie is voorzichtig en zorgvuldig getest volgens het strenge CPTG Certified Pure Tested Grade™-kwaliteitsprotocol. Ervaren gebruikers van essentiële oliën zullen de superieure kwaliteitsnormen van dōTERRA essentiële oliën onmiddelijk herkennen.

Het dōTERRA verschil

Wanneer je een essentiële olie van dōTERRA gebruikt, gebruik je een zuivere olie zonder vervuilende stoffen, vulstoffen of vervalsingen. dōTERRA heeft een norm opgesteld om ervoor te zorgen dat onze oliën 100% zuiver zijn. Dit bestond nog niet in de essentiële olie-branche. 

Elke partij essentiële oliën van dōTERRA doorloopt een rigoreus testproces. Daarna worden alle oliën naar een onafhankelijke externe partij gestuurd voor nog meer testen en validatie. Hierdoor ontstaan de beste essentiële oliën, producten die iedereen elke dag veilig kan gebruiken.

Begin vandaag nog je reis met essentiële oliën om te ontdekken wat het betekent wanneer de waardevolle geschenken van de natuur je in je kracht zetten en waarom dōTERRA geliefd is bij gezinnen over de hele wereld.

Lavendel olie, citroen olie, pepermunt olie.

Introductory Kit

 

Als introductie tot essentiële oliën kan je kiezen voor een trio van lavendel, citroen en pepermunt, drie van de populairste oliën.

Lavender

Lemon

Peppermint

AromaTouch Technique Kit, doTERRA oliën

AromaTouch Technique™ Kit

 

De AromaTouch Technique combineert het gebruik van CPTG Certified Pure Tested Grade™ essentiële oliën met een goed gedocumenteerde toepassingstechniek om het algehele welzijn te ondersteunen en de voordelen van essentiële oliën te vergroten.

AromaTouch™

dōTERRA Balance™

Deep Blue™

Lavender

On Guard™

Peppermint

Tea Tree

Wild Orange

Gefractioneerde Kokosolie

doTERRA kinder oliën

dōTERRA Kids Collection Enrolment

Een unieke collectie essentiële olie blends, ontworpen voor de allerkleinsten! Deze makkelijk te gebruiken essentiële olie blends zijn speciaal samengesteld voor de ontwikkeling van de geest, het lichaam en emoties, en bevatten unieke, therapeutisch uitgebalanceerde combinaties voor een krachtige werking en toch zacht zijn voor de gevoelige huid.

dōTERRA Brave™

dōTERRA Calmer™

dōTERRA Rescuer™

dōTERRA Steady™

dōTERRA Stronger™

dōTERRA Tamer™

dōTERRA Thinker™

Stemming Management Kit van doTERRA

Mood Management Kit

De perfecte voordeelset met olien om je humeur en emoties te ondersteunen. Laat je verrassen door deze heerlijke geuren en kies eenvoudig precies de blend die je nodig hebt. Met deze vier oliën heb je de natuurlijke oplossing in de hand.

dōTERRA Balance™

Citrus Bliss™

Elevation™

dōTERRA Serenity™

Familie kit doTERRA olie

Family Essentials Kit

De doTERRA Family Essentials Kit bevat 10 essentiële oliën en blends - een must-have voor ouders om bij de hand te hebben. Ontdek de oneindige manieren waarop doTERRA CPTG™ essentiële oliën je kan helpen om je gezin te helpen.

dōTERRA Air™

Deep Blue™

Frankincense

Lavender

Lemon

Tea Tree

OnGuard™

Oregano 

Peppermint

ZenGest™

diffuser met oliën van doTERRA Nederland

AromaTouch Diffused

Meld je aan met deze kit om de diverse essentiële oliën te ontdekken die ook gebruikt kunnen worden voor de AromaTouch Technique.

AromaTouch™

dōTERRA Balance™

Deep Blue™

Lavender

On Guard™

Peppermint

Tea Tree

Wild Orange

Gefractioneerde Kokosolie

Petal Diffuser 2.0

dōTERRA Essentials Booklet

Kalm en harmonie kit doTERRA Nederland oliën

Calm & Harmony Kit

Een gezond lichaam is afhankelijk van een gezonde geest. Stress en slaapgebrek kunnen de natuurlijke processen van het lichaam belemmeren, wat kan leiden tot diverse kwalen en ziekten. Ondersteun je lichaam en geest met een aantal van de beste natuurlijke doTERRA methodes voor rust en ontspanning.

dōTERRA Balance™

Cedarwood 

Lavender

dōTERRA Peace™Touch

Petitgrain 

dōTERRA Serenity™

dōTERRA Serenity™Softgels

Wild Orange

Emotie aroma kit doTERRA Nederland Oliën

Essential Aromatics™ Kit

Maak emotionele aromatherapie gemakkelijk en toegankelijk met deze lijn van gepatenteerde essentiële oliën die zes categorieën van emotioneel welzijn vertegenwoordigen. Elke verfijnde samenstelling bevat CPTG Certified Pure Tested Grade™ essentiële oliën en kan via verneveling worden gebruikt of op de huid om wisselende stemmingen in balans te brengen en te verlichten. Slechts een paar druppels van deze natuurlijke, complexe geursamenstellingen kunnen emotionele reacties oproepen om je te helpen lasten te doorstaan, troost en aanmoediging te vinden of je te inspireren om weer met passie te dromen.

dōTERRA Cheer™

dōTERRA Console™

dōTERRA Forgive™

dōTERRA Motivate™

dōTERRA Passion™

dōTERRA Peace™

doTERRA Nederland Touch Kit

dōTERRA Touch™ Kit

doTERRA Touch bestaat uit negen van onze populairste oliën op basis van gefractioneerde kokosolie en is eenvoudig aan te brengen. Met doTERRA Touch Kit kan je direct beginnen met het gebruik van essentiële oliën. Ideaal voor zowel kinderen als volwassenen. Geniet van het gemak en de voordelen van doTERRA Touch!

dōTERRA Air™ Touch

Deep Blue™ Touch

Frankincense Touch

Lavender Touchd

ōTERRA Tea Tree (Melaleuca) Touch

On Guard™ Touch

Oregano Touch

Peppermint Touch

ZenGest™ Touch

bottom of page