top of page

OVER MIJ

Eric Broere klankschaal behandelaar en klankschaal therapeut uit Hilversum

ERIC
BROERE

Ik ben Eric (47) en geef klankschaalmassages en klankmeditaties vanuit mijn praktijk aan de Vaartweg te Hilversum. Ik heb mij altijd aangetrokken gevoeld door de bijzondere werking van klankschalen. Om me te bekwamen in de toepassing, kennis en techniek van deze bijzondere instrumenten heb ik de opleiding Deep Sound Massage en de opleiding Klankschalen Meditaties & Klankbad gevolgd (KTNO geaccrediteerd).

Ik heb inmiddels 16 jaar ervaring in de sector veiligheid binnen de publieke sector. Mijn werk speelde zich jaren lang midden in de maatschappij af. Spiritualiteit is een belangrijk thema in mijn leven. Daarbij gaat mijn voorkeur uit naar spiritualiteit met beide benen op de grond. Mijn maatschappelijke ervaring is hierin een mooie combinatie met het energetische werk wat ik tegenwoordig doe. In de meest hectische en extreme omstandigheden, is het in het oog van de orkaan stil en rustig. Door contact te maken met dit stille punt in jezelf blijf je kalm en hou je overzicht. We kunnen dit rustpunt bereiken door naar binnen te keren, waarbij klankschalen helpen deze oefening te vergemakkelijken.

 

Tijdens een bijzonder event in 2022  hoorde ik Cheryl Angel, een inheemse leider, wijze (Sioux) van Lakota zeggen: "We moeten het vuur wat aanwezig is in ons hart volgen en spiritualiteit omzetten naar actie". Deze woorden raakte mij precies in de kern en voelde in lijn met mijn eigen visie over spiritualiteit. Geen zweverig ongrijpbaar onderwerp maar iets wat concreet en toepasbaar is in het dagelijks leven.

 

Ik heb er altijd voor gekozen om dichtbij mijzelf en vanuit mijn hart te leven. Mijn intentie is om met helende klanken mensen te verbinden en terug te brengen naar hun ware essentie, in connectie met zichzelf en met het hart. Als we puur zijn staan we in onze kracht en kunnen we bijdragen aan een mooie wereld voor onszelf en anderen. Klank verzacht, transformeert en brengt je in contact met jezelf.  

 

Via persoonlijk contact stel ik het beste voor mensen samen in een klankschaal behandeling. Tijdens klankmeditaties maak ik gebruik van verschillende klankinstrumenten. Klankmeditaties worden gegeven aan groepen vanaf 8 personen. Tevens werk ik samen met verschillende mensen en voeg ik helende klanken toe aan cacaoceremonies en ademcirkels. Events worden gedeeld in de agenda op deze site. Via het contactformulier onderaan deze pagina kan je contact opnemen voor het reserveren van een behandeling of voor andere vragen.

bottom of page