top of page

BEHANDELINGEN

Deepsound Klankschaal Ontspanningsmassage 

Deze behandeling werkt erg kalmerend is gericht op het verlichten van spanning en stress. De voor/- en achterzijde en de voeten worden met de klankschalen gemasseerd. Ook als je last hebt van drukte in je hoofd en veel piekert dan kan deze behandeling veel verlichting bieden. Je wordt weer even met twee benen op de grond gezet en kan alles even helemaal loslaten. Terwijl je wordt gemasseerd wordt er gezorgd voor een ontspannen klankbad om je heen. De duur van deze behandeling bedraagt 1 uur.

Uitwisseling 70,- euro

Klankschaalmassage met meerdere klankschalen voor ontspanning en rust

Deepsound Klankschaal Chakra Behandeling

De chakra behandeling is gericht op heling en persoonlijke groei. Tijdens deze behandeling worden alle chakra's langsgelopen met verschillende klankschalen. Iedere chakra heeft zijn unieke eigenschappen die worden benoemd tijdens de behandeling. Tijdens de behandeling ben je aandachtig aanwezig en wordt je geholpen de energie in elke chakra te activeren en laten stromen waarbij het energieveld wordt gereinigd. De chakra behandeling kan een intense en bijzondere ervaring zijn. De duur van de chakra klankschaalbehandeling bedraagt ruim 1,5 uur.

 

Uitwisseling 120,- euro

klankschaal chakra behandeling

Deepsound Klankschaal Duo Behandeling

Bij deze behandeling ontvang je met z'n tweeën een deepsound klankschaal ontspanningsmassage. Tijdens deze massage worden jullie beide gelijktijdig behandeld aan de voor/-, achterzijde van het lichaam en de voeten. Daarbij wordt er tijdens deze behandeling gezorgd voor een mooi klankbad om jullie heen en er wordt gezorgd voor lekkere geuren met essentiële olien. Heel leuk om samen te ervaren of om de ander cadeau te doen. De duur van de deepsound klankschaal duo behandeling bedraagt ruim 1 uur.

 

Uitwisseling 140,- euro

duo klankschalen behandeling

Deepsound Klankschaalmassage Pijnverlichting 

Ben je aan het herstellen van een blessure of heb je een specifieke pijnklacht dan kan deze behandeling een verlichtende werking hebben. De trillingen en energie van de Tibetaanse klankschaal kunnen herstel van de blessure of pijnklacht bespoedigen. Voor vragen hierover neem contact op via het contactformulier onderaan deze pagina. Aan deze behandeling zal vooraf een intake plaatsvinden voor het bepalen van de juiste behandelmethode met de klankschaal. De behandeling wordt gecombineerd met elementen uit de klankschaal ontspanningsmassage. De duur van deze behandeling bedraagt 1 uur.

 

Uitwisseling 70,- euro

klankschaalmassage met klankschaal op voeten

Soundhealing Klankbad Sessies

Regelmatig organiseer ik soundhealing sessies ook wel klankschaal concert sessies genoemd in Hilversum en omstreken. Tijdens een soundhealing kan je heerlijk liggen op een matras waarna je wordt ondergedompeld in een warm klankbad van verschillende klankinstrumenten. Het verschil tussen een soundhealing en klankschaalmassage is dat bij de soundhealing de schalen niet op het lichaam worden geplaatst maar om de mensen heen. In de ruimte waar het klankbad gegeven wordt creeer ik een magische sfeer met mooie decoraties en fijne geuren. Een soundhealing kan worden gegeven aan groepen vanaf ongeveer zes personen. De soundhealing sessies worden onder andere aangekondigd in de agenda op de site of op verzoek gegeven. Informeer naar de mogelijkheden via het contactformulier.

FullSizeRender 6.jpg

Contra Indicaties

Bij het ontvangen van een klankschaalmassage zijn er helaas een aantal contra-indicaties waar men rekening mee moet houden. Dit zijn onder andere:

  • trombose;

  • epilepsie;

  • ernstige psychische ziektes;

  • zwangerschap;

  • vers littekenweefsel;

  • trauma's - indien cliënt nog niet aan verwerking hiervan toe is;

  • Pacemaker;

  • Stoma;

  • Stent; 

In een aantal gevallen is het mogelijk om met de klankschalen om de client heen te werken waardoor er bij sommige contra-indicaties wel meer mogelijk is.

siertuin 29-4-2023-3.jpg
Transparant_edited.png
bottom of page