top of page

Mijn naam is Eric Broere

Ik ben 48 jaar oud en klankschaal masseur. Ik geef klankschaal massages, ontspanningsmassages en Reiki behandelingen vanuit mijn praktijk aan de Rading 17 te Hilversum. Ik heb mij altijd aangetrokken gevoeld door de bijzondere werking van klankschalen. Om me te bekwamen in de toepassing, kennis en techniek van deze bijzondere instrumenten heb ik de opleiding Deep Sound Massage en de opleiding Klankschalen Meditaties & Klankbad gevolgd (KTNO geaccrediteerd).

Ik heb inmiddels 18 jaar ervaring in de sector veiligheid binnen de publieke sector. Mijn werk speelde zich jaren lang midden in de maatschappij af. Spiritualiteit is een belangrijk thema in mijn leven. Daarbij gaat mijn voorkeur uit naar spiritualiteit met beide benen op de grond. Geen zweverige ongrijpbare materie maar praktisch en inzetbaar in het dagelijkse leven. Mijn maatschappelijke ervaring is hierin een mooie combinatie met het energetische werk wat ik tegenwoordig doe. In de meest hectische en extreme omstandigheden, is het in het oog van de orkaan stil en rustig.

Ik heb er voor gekozen om dichtbij mijzelf en vanuit mijn hart te leven. Als we aanwezig zijn in het huidige moment en daarbij de controle durven los te laten, dan staan we in onze kracht. Je voelt je dan kalmer, veerkrachtiger en hebt meer zelfvertrouwen. Mijn intentie is om mensen te helpen om dit punt in zichzelf te bereiken. Door contact te maken met het stille punt in jezelf blijf je kalm en hou je overzicht. We kunnen dit rustpunt bereiken door minder in het hoofd en meer in ons gevoel te komen. Klankschalen helpen er goed bij om dit te vergemakkelijken. 

Regelmatig geef ik ook klankconcerten en zijn er prachtige samenwerkingen. Voor meer informatie over de behandelingen en de agenda voor aankomende events kan je kijken in het menu van de site. Ik hoop je van harte te mogen verwelkomen in mijn praktijk of tijdens een van de events. Via onderstaand contactformulier kan je contact opnemen voor een vraag of boeking.

  • Facebook
  • Instagram
Klankschaal behandelaar Eric Broere met een grote klankschaal in zijn handen
bottom of page