top of page

Nieuwe praktijkruimte aan Rading 17 te Hilversum.

Bijgewerkt op: 14 mrt.Wat een fantastisch gevoel om een nieuwe plek voor mijn praktijk te hebben. Midden van de natuur aan de rand van het bos bij het natuurgebied Zonnestraal en de Hoorneboegse Heide. Toen ik in maart 2023 hoorde dat mijn plek aan de Vaartweg ophield te bestaan vanwege het plan om het pand te slopen en het vertrek van mijn dierbare vriendin Nathalie van Ling Tong Accupunctuur, heb ik het vertrouwen gevoeld dat er iets op mijn pad zou komen. Ook al voelde ik daarbij ook onzekerheid was het vertrouwen sterker en daar is nu deze fantastische plek uitgekomen. Wat een cadeautje uit de hemel.

Mensen mee kunnen nemen in een ervaring die zoveel rust en kalmte geeft. Een plek waar mensen tot zichzelf kunnen komen. Ik heb m'n hart en ziel in deze plek gelegd en in de maand juli alle tijd gestoken in de aankleding en inrichting. Het is prachtig geworden. De reacties van m'n eerste cliënten zijn zo fijn. In het menu behandelingen op de site kan je zien wat ik aanbied. Naast de klankschaalbehandelingen, Reiki en soundhealings wil ik fotografie ook opnemen in het aanbod. Ik fotografeer inmiddels ruim 10 jaar en ik wil dit graag integreren met het energetische werk. Hierbij bied ik klanten aan om een spiritueel portret van ze te maken waarbij ik de ziel in alle puurheid in beeld breng.

fotograaf portret hilversum spirtueel

Wat ook heel leuk is om te vermelden, is dat ik een klankschaalconcert mag aanbieden aan een groep demente mensen in een beschermde woonvorm. Het geeft zoveel voldoening en dankbaarheid om dit te mogen doen voor deze mensen. Tevens zal ik binnenkort een groepssessie aankondigen waarbij Nathalie en ik zullen samenwerken in het geven van een Qi Gong sessie met soundhealing. De locatie van deze sessie is ook midden in de natuur en erg prachtig. Binnenkort zal de groepssessie worden aangekondigd in de agenda op de site.

70 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page